Muts, sjaal of kleding als promotie voor uw vereniging of school.

Club borduurwerkGeborduurde sportieve kleding of gebreide sjaal en muts zijn het ideale middel om nieuwe leden te werven voor uw club of organisatie. Is er immers een betere manier om uw groep te promoten dan via uw leden die trots vrijetijdskleding, sjaal, muts of cap dragen waarop uw clublogo is geborduurd?
Te gelijkertijd draagt het ook uw imago verder uit.
Neem contact met ons op om te ontdekken wat mogelijk is. Dasle is gespecialiseerd in het gecomputeriseerd borduren van uw persoonlijk logo op het beste textiel en dit met uitzonderlijk vakmanschap. We hebben al veel verenigingen uit Nederland en België met mooie geborduurde polo's, fleece, sweatshirt , shirts,  jacks,  jassen en tassen, gebreide sjaals of mutsen verder geholpen. We bieden verschillende gerenommeerde kledingmerken aan die, behalve herenkleding, uiteraard ook dames- en kinder- kledinglijnen bevatten.
Hier kunt u in de rustig bladeren in de online Catalogus.
Geef ons uw keuze door Contacteer en wij maken u graag vrijblijvende offerte..... we zijn er om u te helpen. Ruglogo van een club.
Mutsen en sjaals worden geheel volgens uw eigen ontwerp door ons gebreid. Dit maakt de sjaals zeer uniek.
Het model van de mutsen kunnen wij geheel volgens uw ideeën uitwerken maar wij hebben ook een uitgebreide keuze uit vele modellen.
Maar natuurlijk kunt u kiezen uit het beste van 2 werelden; Een eigen model muts met geborduurd logo.
Business members en andere sponsors willen vaak een wat gedistingeerder sjaal.
Wij breien voor U dan een unie sjaal of een sjaal met een klein kleuraccent, die wij borduren met uw logo in ton sur ton kleur. Badge's voor alle leden als aandenken aan een gebeurtenis zoals een kamp, een reis, of een andere gedenkwaardige gebeurtenis. Deze logo's kunnen uiteraard ook rechtstreeks op het textiel geborduurd worden.
PRIJSAANVRAAG GEBREID en BORDUURWERKVOORBEELDEN 
×