Leveren en borduren van uw bedrijfskleding.

Logo op polohemd.

Laat uw bedrijfsnaam, naam van uw product of de naam van uw medewerkers aanbrengen op hun kleding. Uw logo valt onmiddellijk op en geeft een zo een exclusieve uitstraling. Maak uw keuze uit onze catalogus.
Het is een zeer kosteffectieve manier om uw bedrijf te promoten.
Borduren kan al vanaf één stuk. Een borduring is veel duurzamer dan een bedrukking, u heeft dus langer profijt van uw kleding.
Een borduring is een investering voor jaren en buitengewoon duurzaam.

Opgelet! De complexiteit van het ontwerp bepaalt in grote mate de kostprijs van het borduursel.
Neem even contact met ons op voor vrijblijvend advies.monogram op bandhanddoek

Ook badges met uw bedrijfslogo ondersteunen uw bedrijfscommunicatie en zijn eenvoudig op kleding aan te brengen of op evenementen uit te delen. Onze catalogus geeft u eenruime keuze in promotioneel textiel en bedrijfskleding.
Vindt u niet wat u zoekt, neem even contact met ons op voor een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde bedrijfskleding.
Borduring op hemdkraag.Kleding al in huis? Geen probleem, ook het door u aangekochte textiel willen we graag voor u borduren.
Ook karakters met uw huisstijl of gebruik van meerdere regels kunnen worden geborduurd.
Neem even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.geborduurde naam op badtextiel.

Wij kunnen ook uw bedrijfslogo borduren. Meestal voldoet een logo van 10 x 10 cm in 6 kleuren. Meer kleuren en groter oppervlak zijn uiteraard geen probleem. Het voorbeeld rechts geeft een borduring weer van een naam dat werd aangebracht op al het badtextiel  .

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U hoeft ons alleen maar een foto, tekening of naamkaartje toe te sturen en U ontvangt binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Promotietextiel en bedrijfskleding.

Divers textiel zoals poloshirts, t-shirts, sweaters, caps, bedrijfskleding, kleding en meer, van gerenomeerde merken, zijn leverbaar met uw (bedrijfs) logo en/of motto. Meer informatie over de verschillende merken kunt u in onze online-catalogus vinden.>
Aan de horeca bieden we uitgebreide topkwaliteit aan textielproducten aan en ook voor de bedrijven die noodzakelijkerwijze witte kledij dragen.
klik op deze knop >
catalogus om naar de catalogus te gaan.

Of neem even contact met ons op voor vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

×