Geborduurde badges voor bedrijven, clubs, scholen,....

 

Waarom badges gebruiken:

  • Badges worden geborduurd op basis van uw ontwerp en eisen.
  • De afmetingen zijn volgens uw specificaties.
  • Badges kunnen op ieder soort textiel aangebracht worden zoals jassen, tassen, bedrijfskleding. Zeer kosteneffectief.
  • Kunnen van het ene kledingsstuk overgebracht worden naar een ander.
Indien u een specifieke promotionele textielbadge in gedachte heeft, neem dan a.u.b. contact met ons op.
We tonen op volgende foto, enkele voorbeelden van badges die we voor bedrijven borduurden.

Promotionele badges zijn tegelijkertijd praktisch en stijlvol.

BedrijfsbadgesVeel Nederlandse en Belgische bedrijven maken steeds meer gebruik van deze innovatieve wijze om hun logo of boodschap in de markt te doen opvallen.
Iedereen heeft in het verleden wel eens een cadeautje ontvangen waarop reclame was aangebracht. Dit komt omdat promotionele producten krachtige instrumenten zijn die uw marketing, public relations en motivatie binnen uw eigen bedrijf kunnen ondersteunen bij het uitdragen van uw doelstellingen. Het maakt niet uit of het hierbij gaat over particuliere klanten, bedrijven, donateurs, vrijwilligers, medewerkers of gemeenschappen die uw promotionele badges onder ogen krijgen.
Promotionele geschenken zoals geborduurde badges worden meestal geschonken door een bedrijf aan haar klanten, medewerkers, vrienden of andere mensen voor goodwill en zonder verplichting.Club badges

Ook verenigingen en clubs maken dankbaar gebruik van vilten badges. In de foto links tonen we enkele van door ons gemaakte club-badges.
Geborduurde vilten of twill badges zijn zeer duurzaam, zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk en geven door het gebruik van glanzende kunstzijde een zeer mooie uitstraling.
Wij maken gebruik van professioneel wasbaar borduurvilt of twill dat niet uitrafelt. Opgelet: we zijn allen gewoon geraakt aan goedkope massaproducten zoals stickers of badges uit China.
Series, kleiner dan 100 Stuks, zijn dan ook aanzienlijk duurder en kosten al snel enkele euro's per stuk. Ze zijn uiteraard uniek en hebben veel meer uitstraling dan goedkope stickers. Bovendien zijn ze ook veel duurzamer en gemakkelijker op kleding aan te brengen.
×